Historia

Jeven Oy perustettiin vuonna 1989 Mikkeliin, jossa yhdessä alan johtavien oppilaitosten ja tutkimuskeskusten kanssa kehitettiin ensimmäiset uuden tyyppiset ammattikeittiöiden tulo- ja poistoilmaratkaisut. Ilmakruunut, joissa oli JCE-syklonierottimet sekä helposti puhdistettavat integroidut tuloilmayksiköt.

Tuotteet syntyivät asiakkaiden todellisista tarpeista saada tehokkaat ja toimivat järjestelmät sekä laitteet vaativiin ammattikeittiöihin.

Tuotevalikoima kasvoi nopeasti täyttämään yhä kasvavien markkinoiden tarpeita.
Tuolloin kehitettiin mm. arkkitehtoniset piennopeusyksiköt, jäätymättömät ulospuhallushajottajat ja tehokkaat lumenestotuotteet, lumikilvet.

Jeven kansainvälistyi vauhdilla 90-luvulla ja ammattikeittiöiden Jeven-ilmanvaihtotuotteita alettiin valmistaa ja markkinoida lisenssivalmistajien ja jälleenmyyjäin toimesta Pohjoismaissa ja Baltiassa.
Lisäksi useissa Euroopan maissa alkoi Inno-säätövaimentimen myynti.

Jeven tänään

Jeven slogan

Kehitämme ja markkinoimme sisäilmastoon liittyviä ilmavaihtolaitteita ja -palveluja, joilla vaikutetaan rakennuksessa olevien ihmisten viihtyvyyteen työpaikoilla.

Toimintamme perustuu tulokselliseen toimintaan asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa, laadittujen sopimusten noudattamiseen, jatkuvan parantamisen periaatteeseen ja laadunhallintajärjestelmän ISO 9001 noudattamiseen.

Lähtökohtana toimintamme kaikilla tasoilla on aina asiakkaidemme sisäisten ja ulkoisten tarpeiden huomioiminen, sekä viranomaisvaatimusten täyttäminen.

Tuotteittamme ovat laadukkaat ammattikeittiöiden ilmanvaihtolaitteet, ulospuhallushajottajat sekä ilmavaihtokatokset ja lumikilvet raittiin ilman sisäänottoon.

Uusin tuotteemme UV-Turbo on kehitetty maailman tehokkaimmasta ammattikeittiöiden mekaanisesta rasvanerottimesta, TurboSwingistä.
UV-Turbossa TurboSwing rasvansuodatinyksikkö varustetaan turvallisella ja ympäristöystävällisellä UV-valolla, joka ei tuota lainkaan otsonia!

Suunnittelijapalvelusta asiakkaamme saavat Jeven keittiöilmanvaihtolaitteilla suunnitellut ilmanvaihtoratkaisut kohteisiinsa. Ota yhteyttä suunnittelijapalveluumme jeven@jeven.fi.

Henkilöstömme pätevyys ja perehtyneisyys varmistetaan jatkuvalla koulutuksella.

Yrityksen johto on sitoutunut panostamaan henkilöstön kouluttamiseen ja kehittämiseen.

Asiakkaitamme palvelemme Suomessa Mikkelin ja Helsingin myyntikonttoreissa.

Jeven- konserniin kuuluu ruotsalainen tytäryhtiö Jeven AB, joka vastaa Ruotsin, Norjan ja Tanskan markkinoista ja valmistaa ammattikeittiöiden ilmanvaihtotuotteita alan Pohjoismaiden suurimmassa tehtaassa Söderhamnissa.

Ruotsissa asiakkaitamme palvelevat myyntikonttorit Tukholmassa, Malmössä, Göteborgissa, Jönköpingissä ja Söderhamnissa.

Lisenssivalmistajat valmistavat ja markkinoivat Jeven-tuotteita useassa Euroopan maassa.

Tulevaisuus

Jevenin visiona on olla Euroopan johtava, korkealaatuisen ja energiaa säästävän ammattikeittiöiden ilmanvaihdon tekijä.

Kalle Korhonen
Hallituksen puheenjohtaja
010 231 2034
etunimi.sukunimi@jeven.fi

Luotettava kumppani yritys

SGS_Sertifiointimerkki