Kortteli-ravintolamaailma

Sandro

Kampin kauppakeskuksen viidennestä kerroksesta löytyy kokonainen ravintolamaailma

Korttelin yhteentoista ravintolaan on räätälöity tarpeisiin sopiva Jeven-huuvaratkaisu. Useimmissa kohteissa on TurboSwing®-rasvansuodatusyksikkö, joka sopii eri tyyppisiin ammattikeittiöihin ja muuntuu tarpeen mukaan.

Kuvien esimerkkiravintolat ovat Bastardo, Sandro ja Beijing8. Bastardo tarjoaa lounasta, drinkkejä ja illallista rustiikin italialaisen tunnelman siivittämänä. Bastardo on tähän päivään tuotu tulkinta perinteisestä trattoriasta ja pizzeriasta. Sandron valikoimassa on vegeannosten lisäksi runsaasti kala- ja luomulihavaihtoehtoja kasvisten kaveriksi. Beijing8 yhdistää muinaisen kiinalaisen ruokakulttuurin ja ekologisen elämäntavan. 

Kampin kauppakeskus on panostanut asiakkaiden ja keittiöammattilaisten turvallisuuteen asentamalla yhdeksään Korttelin ravintolaan Ansul R-102 -palosammutusjärjestelmän. Erityisesti keittiöympäristöön suunniteltu R-102 räätälöidään aina kohteen mukaan. Tavoitteena on liekkien nopea tukahdutus ja jälleensyttymisen estäminen turvakalvon avulla. Ansul-sammutusjärjestelmä on saatavissa kaikkiin Jevenin huuvaratkaisuihin.